Rybí škvarky s kari sýrem a čatní

20. prosince 2010 v 14:16 | *L* |  Receptury

Rybí škvarky s kari sýrem a čatní


45min.
  • Kategorie: Masitá jídla a ryby
  • Kuchyně: Česká kuchyně
  • Porce: 4
  • Cena: Běžná cena
  • Typ přípravy: fritování
  • Doba přípravy: 45min.
  • Náročnost: Běžně náročné

Suroviny:

Na přípravu potřebujeme:
1  kapra
1 lžíce mouky hladké
1  cibule
2  jabka
1 lžička zázvoru
2 lžíce rybího vývaru
1 lžíce sýra ricotta
mletá paprika sladká, olej na fritování, sůl, kari

Doporučené přílohy:

  • Bramborová kaše

Příprava:

Na rybu: Rybu očistíme, seřízneme na filetky kolem páteře a nakrájíme na malé kostky. Hladkou mouku smícháme se solí a kořením. Kostky z ryb vložíme do připravené směsi a obalíme je. Přebytečnou směs přesijeme a obalené kostky z ryb usmažíme na větším množství oleje do zlatova, až při dopadu na talíř zazvoní.
Čatní: Cibuli nakrájíme najemno a zesklovatíme ji na másle. Přidáme na kostky nakrájená jablka, lžičku nastrouhaného zázvoru, cukr, kapku citronové sťávy a vše restujeme do zkaramelizování.

zdroj:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama